Blog

Persoonlijke ervaringen met verschillende merken

Tegenwoordig barst het van verschillende soorten merken die zowel online- als fysiek te kopen zijn. Ook ik, als echte fashionlover, ben altijd heel benieuwd naar de kwaliteit van verschillende soorten merken. Persoonlijk vind ik kwaliteit belangrijker dan status, maar ik merk tegenwoordig dat mensen meer waarde hechten aan de status van een bepaalde merk. Het maakt niet uit hoe een specifiek kledingstuk zit, maar het gaat om het merk en de logo die er gedragen wordt. Ik ben bekend met een heleboel merken en ik test deze merken altijd op comfort en kwaliteit en op basis van mijn persoonlijke analyses ben ik gekomen op een aantal favoriete merken die ik draag. Deze merken draag ik dagelijks en niet vanwege het merk zelf, maar om de kwaliteit en comfort van deze producten. Ik zal een aantal merken met jullie delen.

Iceberg

Het merk Iceberg is een merk dat al meer dan 10 jaar bekend is binnen Nederland en is een merk dat ik graag draag. Het merk staat vooral bekend om stijlvolle- en comfortabele sportswear dat elk moment van de dag gedragen kan worden. Dit merk heeft zowel kleding voor de zomer, als voor de winter. Het is een luxe merk dat ontworpen is in Italië en hebben een breed assortiment. Denk hierbij aan schoenen, broeken, jassen, t-shirts, polo's, maar ook slippers en zwembroeken. Kortom, je kan voor al je kledingstukken terecht bij het merk Iceberg. 

Ik ben enorm fan van het merk Iceberg en dat heeft als reden dat elke kledingstuk van het merk enorm veel kwaliteit heeft. Ik heb nooit een kledingstuk gedragen van het merk en me oncomfortabel gevoeld en dat heb ik wel gehad bij een boel andere merken. Dit is de reden dat het merk Iceberg zeker tot mijn topmerken behoor. 

Parajumpers

Het merk Parajumpers is een merk dat ook zeker tot één van mijn favoriete merken behoort. Het merk is vooral gericht op de wintertijd, maar hebben ook kledingstukken in het assortiment zitten voor in de zomer. Voor de winter kan je denken aan winterjassen, truien en sweaters, maar hebben ook t-shirts en polo's voor in de zomer. Ik heb zelf ook kledingstukken in de kast zitten van het merk en dit merk behoort ook zeker tot één van mijn favoriete merken. Ik ben vooral fan van de winterjassen van Parajumpers. Ik draag alleen de winterjassen van het merk, omdat deze jassen enorm comfortabel zijn en zijn ontzettend warm. De kwaliteit is ook top. Dat vind ik de belangrijkste aspecten van een merk en kledingstuk.

Geef een reactie