Blog

De juiste inrichting voor op kantoor!

Alhoewel de maatregelen nog altijd zeggen dat we zoveel mogelijk thuis moeten werken, kijken we er allemaal enorm naar uit om weer samen te komen op kantoor. Op kantoor komen nu vooral de mensen die niet thuis kunnen werken, zodat zij nog altijd hun werkzaamheden kunnen verrichten. We hopen er verder allemaal op dat we snel weer naar het kantoor mogen komen, maar tot die tijd is er nog alle ruimte om het kantoor eens een flinke make-over te geven. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor het inrichten van het kantoor, zodat de werknemers zowel over een efficiënte, als een ergonomische werkplek beschikken!

Welke kantoormeubelen zijn geschikt voor bij jou op het kantoor?

Het is goed om jezelf af te vragen welke kantoormeubelen nu het beste in jouw kantoor passen. Wanneer je over veel ruimte beschikt kun je nu eenmaal meer plaatsen dan wanneer je het zult moeten doen met een kleine ruimte. Gelukkig zijn er wel vele kantoormeubelen te vinden die goed te combineren zijn, waardoor je ten alle tijden een efficiënte werkruimte kunt creëren. 

Wanneer je je werkplek overzichtelijk houdt en de ruimte zo efficiënt mogelijk wilt indelen, zou je kunnen kiezen voor een elektrisch verstelbaar hoekbureau. Een hoekbureau neemt minder ruimte in, maar biedt ook vele andere voordelen voor jou en je werknemers. Je kunt namelijk een afwisseling maken tussen staand en zittend werken, waardoor je ook voldoende in beweging zult komen. 

Een ergonomische werkplek voor je werknemers

Wanneer je een nieuwe werkplek wilt creëren voor je werknemers, is het aan te raden om een ergonomische werkplek te creëren. Met een ergonomische werkplek worden lichamelijke klachten voorkomen en komen werknemers meer in beweging. JE kunt inderdaad een juiste afwisseling maken in het staan en zitten, maar behoort ook een ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld bij een ergonomische werkplek. De stoel beweegt mee met je beweging en ondersteunt de rug, zodat je ook hier geen klachten krijgt. 

Verder is een elektrisch verstelbaar hoekbureau zeker aan te raden, omdat deze zowel veel voordelen biedt op het gebied van ergonomische werkplekken en neemt een hoekbureau veel minder ruimte in beslag. In een klein kantoor heb je hierdoor ruimte voor eventuele accessoires of een kast, waardoor je in alle gem,akken kan worden voorzien! 

Het is nu nog even volhouden, maar hopen we snel weer aan het werk te kunnen op het kantoor! Bepaal voor jezelf of een hoekbureau of andere kantoormeubelen iets voor bij jou op het kantoor is, waarna de werknemers zo efficiënt mogelijk te werk zullen gaan!

Geef een antwoord