Blog

Moet jouw MacBook scherm vervangen worden?

Kijk, toen we allemaal nog op kantoor zaten te werken, was de kans dat je MacBook scherm sneuvelde een stuk kleiner. Je nam je MacBook mee naar huis en de volgende dag weer mee naar kantoor. Verder gebeurde er niet zoveel mee. Maar nu… We werken massaal aan de keukentafel. De tafel waar ook je kinderen hun huiswerk maken, waar jullie samen eten en waar nog wel eens iets sneuvelt. Zoals het scherm van jouw MacBook. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een MacBook scherm vervangen is nu niet direct een klusje dat je zelf even doet. Hiervoor heb je echt een specialist nodig. En dus laat jij je MacBook scherm vervangen door PCHulp.

Laat je MacBook scherm vervangen door echte experts

Werken met een kapot scherm is niet fijn. Daarbij kan een kapot scherm ervoor zorgen dat ook de rest van je MacBook kapot gaat. En dus wordt het tijd om actie te ondernemen. Je kunt je MacBook "even" naar Amsterdam brengen om deze ter reparatie aan te bieden, maar je kunt er ook voor kiezen om je MacBook verzekerd te verzenden. Dat laatste is, zeker nu, wellicht de betere optie. Je meldt je MacBook aan voor reparatie op de site en dan volg je de stappen die dan in beeld verschijnen. Natuurlijk verpak jij je MacBook goed voor je 'm verzendt. 

De experts kunnen je snel helpen

Is jouw MacBook aangekomen in Amsterdam, dan wordt eerst gekeken wat er precies loos is. Door het stellen van de diagnose en het bepalen van de kosten weet je precies waar je aan toe bent. In veel gevallen kan het MacBook scherm vervangen al snel gebeuren. PCHulp heeft namelijk heel veel onderdelen op voorraad. Duurt het onverhoopt langer dan gehoopt voor jouw MacBook scherm vervangen is? Dan kun je gebruikmaken van een leen-Mac. Zo kun je toch door met je werk.

Hoe voorkom je dat je scherm stuk gaat?

Om te beginnen moet je je MacBook niet laten vallen of stoten. Dat spreekt voor zich. Maar er zijn nog andere zaken om rekening mee te houden. Loop je weg bij je MacBook? Klap 'm dan dicht. Moet je van de ene naar de andere ruimte met je MacBook? Doe dit nooit met een open laptop. Laat de klep alleen open op het moment dat je ermee aan het werk bent en er zicht op hebt. Ook is het belangrijk om te controleren dat er nies op je toetsenbord ligt als je je MacBook dichtklapt. Een LEGO-blokje kan flinke schade aanrichten!

Geef een reactie