Blog

Een groepsaccommodatie 60 personen bestaat écht!

Het zal niet zo vaak gebeuren, maar het is mogelijk om een groepsaccommodatie 60 personen te vinden. Meer dan eens zelfs! Een groepsaccommodatie 60 personen is, bijvoorbeeld, een goed idee wanneer je een reünie van je jaarclub organiseert. Je hebt dan ruim voldoende ruimte om iedereen een plekje te geven. Het kan ook een goed idee zijn om te kiezen voor een groepsaccommodatie 60 personen wanneer je met je voetbalteam en alle aanhang een weekendje weg wilt gaan. Ook een uitje met je bedrijf en dan met z'n allen tegelijk, in één accommocatie is een goed idee.

Waarom een groepsaccommodatie 60 personen in plaats van 3 kleinere?

Juist omdat je met zo'n grote groep bent is het fijn om deze groep niet op te delen in meerdere kleine groepjes. Alleen dan kan iedereen elkaar rustig leren kennen en ontstaan er geen aparte groepen. Dat heb je wel als je ervoor kiest om 3 accommodaties voor 20 personen te regelen. Je krijgt dan eerder te maken met mensen die elkaar niet mogen en die niet hun best willen doen om dat op te lossen. In een grote groep komt het altijd wel voor dat mensen elkaar minder goed liggen. En dat is dan helemaal niet erg. Er zijn altijd nog meer mensen om contact mee te hebben. In zo'n grote groep in een groepsaccommodatie 60 personen is dat niet direct een probleem dat de sfeer zal aantasten.

Is een accommodatie voor 60 personen te groot?

Dan kun je ervoor kiezen een accommodatie voor 40 personen te huren. Het is immers zonde om te veel ruimte te hebben en daarvoor te moeten betalen. Als je met minder ruimte toe kunt, doe dat dan vooral. Je hebt dan ook al snel een betere sfeer. Er zijn geen grote lege ruimtes in huis en het overzicht is daardoor beter te bewaren. Het voordeel van een groepsaccommodatie is dat jullie allemaal op dezelfde plek eten en slapen.

Wat doe je overdag?

Je kunt de groepsaccommodatie gebruiken om nader tot elkaar te komen, maar ook om eens lekker bij te kletsen na elkaar een aantal jaren niet gezien te hebben. Sommige mensen zullen graag wandelen, anderen zullen graag een stukje gaan fietsen en weer anderen willen graag een duik nemen in het meertje om de hoek. Het kan allemaal. Het is wel fijn om 's ochtends afspraken te maken over tijden waarop jullie allemaal samen zijn. Bijvoorbeeld voor de lunch, de borrel en het diner. Ook de avond is er natuurlijk voor iedereen samen!

Geef een antwoord