Blog

Een product laten bedrukken: een tof cadeau

Heb je moeite om een passend cadeau te vinden? Dat is niet gek! Soms kan het een echte zoektocht zijn om elk jaar weer iets leuks te bedenken voor verschillende vrienden. De standaard cadeaus, het geurtje, het shampoo, dat soort dingen, zijn vaak al gegeven en om dat nu elk jaar te doen, is ook niet heel verrassend. En de oplossing voor deze momenten ligt dichterbij dan je denkt. Eigenlijk hoef je niet echt een ander cadeau te bedenken, je kunt ook de ‘standaard’ keuzes op een hele unieke manier geven door de producten te laten personaliseren. Hier zijn een paar toffe producten die je kan personaliseren zodat je een heel tof en origineel cadeau hebt!

Kleding

Als je iemands maat en kledingsmaak weet: dan is een T-shirt een super origineel cadeau wanneer je hem zelf hebt gepersonaliseerd. Wat een aanname is, is dat dat alleen kan met tekst, maar niets is minder waar. Je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren, en dat hoef je niet zelf te ontwerpen natuurlijk, maar je kan wel iemand vragen iets te maken dat je op een shirt kan drukken. Daardoor krijgt het T-shirt ook een verhaal. Je hebt verschillende bedrijven die kleding laten drukken, let er wel op dat sommige shirts niet goed uit de was kunnen komen. Dat ligt altijd aan het materiaal van het shirt, of de manier waarop er gedrukt is.

Drinkwaar

Op een verjaardag op feestje komen met een fles wijn is tof, maar met bedrukte champagne helemaal. Het tofste hiervan is het verrassingselement. Eerst denkt iedereen dat je gewoon wat te drinken mee hebt, en dan krijgt het moment opeens een hele leuke wending. Champagne bedrukken kan door middel van iemands naam, maar ook een leuk tekstje, zoals een gedichtje om het extra speciaal te maken. De kans is groot dat iemand de fles niet eens wil open maken met zo’n tof etiket!

Producten voor in huis

Kijk in je woning maar eens om je heen, je kunt het zo gek nog niet bedenken of je kan het laten bedrukken. Eigen kaarsen maken, mokken laten ontwerpen, en als je dat te lastig vind kan je ook verpakkingen laten bedrukken om de manier waarop je het geeft toch persoonlijk te maken. Dat geldt dus ook voor etiketten. Dus als je iets moois vindt waarvan je denkt, dat past perfect bij diegene: dan is het super tof als je het nog unieker maakt door een eigen etiket.

Geef een antwoord