Blog

Een rolcontainer huren: dat geeft ruimte

Als bedrijf moet je best veel zelf regelen. Zo is er niemand die voor jou regelt dat je afval wordt opgehaald. Dat zul je dus zelf moeten aanpakken. Een rolcontainer huren is de perfecte oplossing. Want een rolcontainer huren is niet duur en zorgt ervoor dat jouw bedrijf niet verdwijnt onder alle afval. Kies dus vooral de rolcontainer die past bij jouw bedrijf. Ieder bedrijf heeft te maken met afval, maar niet ieder bedrijf heeft hetzelfde afval. Het is en blijft belangrijk dat afval op de juiste wijze wordt ingezameld en verwerkt. Of dit nu gaat om plasticafval of om afgewerkte olie.

Een rolcontainer huren geeft ruimte in je magazijn

Komende week mogen veel winkels voor het eerst in tijden weer klanten ontvangen. En dus zul je, als je een winkel hebt, weer moeten zorgen dat je voldoende voorraad hebt. Bij het aanschaffen van voorraad komt veel afval kijken. Dit zal, over het algemeen, vooral gaan om plasticafval en papier/karton. Magazijnruimte is ruimte die je nodig hebt voor het overzichtelijk opslaan van je voorraden en dus is het niet wenselijk om daar een enorme stapel papier of plastic te hebben liggen. Buiten dat dat gewoon niet handig is, kan het ook nog eens zorgen voor gevaarlijke situaties. Een rolcontainer huren voor papier en een rolcontainer huren voor plastic is dan de oplossing.

Rij de container gemakkelijk naar buiten en weer naar binnen

Veruit de meeste rolcontainers passen gewoon door een deuropening. Dat is wel zo handig. Niet ieder bedrijf heeft een buiten waar de containers permanent geplaatst mogen worden. Het kan dus erg belangrijk zijn om je container binnen te stallen. Zo voorkom je trouwens ook dat buurtbewoners jouw container gaan gebruiken. Een container op twee wielen past altijd door een standaard deuropening. Dat is wel zo fijn. Ben je bang dat je container gaat stinken? In veel gemeentes is er de mogelijkheid om je container te laten wassen na iedere keer legen. Je kunt dit bedrijf ook als benaderen voor jouw zakelijke containers.

Regel alles gemakkelijk online

Een container selecteren, een offerte aanvragen en een contract afsluiten, je regelt het allemaal online.  Dat is wel zo gemakkelijk. De container wordt op een afgesproken moment bezorgd bij jouw bedrijf en daarna op afgesproken momenten geleegd. Merk je op een gegeven moment dat je een te grote of juist een te kleine container hebt gehuurd? Dan kun je de container omwisselen. Eén mailtje of telefoontje hierover is voldoende om dat te regelen.

Geef een reactie